Vilken vagn behöver du?

I många fall kan det vara svårt att ha kunskap om vilka vagnar som lämpar sig bäst för olika typer av tillfällen. För att underlätta valet ger vi i nedanstående sektion rekommendationer för vilken vagn som passar just dig. För ytterligare information finns vi alltid tillgängliga för att hjälpa dig på vägen under en kostnadsfri konsultation.

1. Bovagn/Övernattningsvagn

En bovagn är den perfekta lösningen för dig som är i behov av ett billigare alternativ av boende under kortare eller längre perioder. Istället för att lägga pengar på kostsamma övernattningsmöjligheter har du tillgång till ett enklare rum där du har allt som du behöver för att spendera natten.

2. Manskapsvagn

När du behöver ett enklare utrymme för ombyte, kortare pauser eller uppfräschning kan denna vagn placeras på en passande plats med nära anknytning till området du befinner dig i. Manskapsvagn är en lämplig lösning för den som vill erbjuda personer åtkomst till toalett, omklädningsrum och matrum.

3. Dusch- och toalettvagn

Dessa vagnar används under tillfällen som kräver ett lättillgängligt utrymme med toaletter och duschar. Fördelen med dessa vagnar är att det är portabla och kan därför placeras på valfri plats för de som är i behov att fräscha upp sig.

4. Rastvagn

Rastvagnen har liknande egenskaper som manskapsvagnen, men erbjuder däremot inte omklädningsrum eller dusch. Denna vagn är väl lämpad för personer som behöver tillgång till en plats att tillbringa kortare raster under dagen.

Ditt namn
Ämne
E-postadress
Telefonnummer
Meddelande

Öppettider

036-122271
jonas@ghorabpall.se